Πένες Φούρνου με Κοτόπουλο και Μανιτάρια

Υλικά

500 γρ. Πένες
500 γρ. Στήθος Κοτόπουλο
250 γρ. Μανιτάρια
200 γρ. Ζωμό Κοτόπουλου
250 γρ. Κρέμα Γάλακτος
50 γρ. Μαργαρίνη
1 κ.γλ. Σκόρδο (Ψιλοκομμένο)
2 κ.σ. Κρεμμύδι (ψιλοκομμενο)
70 γρ. Παρμεζάνα
Πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζετε τις Πένες Ριγέ για 12 λεπτά σε μπόλικο αλατισμένο νερό.
Σε μια κατσαρόλα λιώνετε τη μαργαρίνη, προσθέτοντας το σκόρδο και το κρεμμύδι μέχρι να μαραθούν.
Ρίχνετε πρώτα το κοτόπουλο να ροδίσει και στη συνέχεια τα μανιτάρια.
Συμπληρώνετε με το ζωμό και μετά από 5 λεπτά προσθέτετε την κρέμα γάλακτος αφήνοντας το μίγμα να πάρει μια βράση.
Τέλος, προσθέστε τις πένες μέσα στη σάλτσα και αφήστε να τραβήξουν για 2 με 3 λεπτά.

Πηγή: tasosgiatsis

Προηγούμενο άρθροΗ Απόλυτη Γαριδομακαρονόδα: Μια Πραγματική Απόλαυση
Επόμενο άρθροΖαμπονοτυρόπιτα Φόρμας…η Πίτα της Πρωτάρας