Παγωτό Nutella με 3 υλικά

Υλικά

500 γρ.κρέμα γάλακτος
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
250 γρ. nutella

Εκτέλεση

Χτυπάμε με το μίξερ σε δυνατή ταχύτητα την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγύ, προσθέτουμε το ζαχαρούχο συνεχίζοντας το χτύπημα σε μέτρια ταχύτητα να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Τέλος προσθέτουμε τη νουτέλα.Ανακατεύουμε με μια σπάτουλα. Τοποθετούμε το μισό μείγμα σε ένα δοχείο παγωτού προσθέτουμε λίγη ακόμη νουτέλα ανακατεύουμε με ένα πιρούνι και συμπληρώνουμε με το άλλο μισό μείγμα.

Το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 8 ώρες.
Γίνεται τόσο αφράτο και απαλό που θα σας ξετρελάνει!!!
Γαρνίρετε με φιλέ αμυγδάλου και σιρόπι βύσσινο ή ότι άλλο θέλετε εσείς!!!

Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθρο“Μαμαδίστικη” πίτα με κιμά!
Επόμενο άρθροΓεμιστό κοτόπουλο Μυτιλήνης με ζάχαρη και κανέλα