Παστάκια κρεμας με σοκολάτα

Απαραίτητα προϊόντα

Για το παντεσπανι:
4 αυγά
1 κουπσ ζάχαρη
1/3 κουπας λάδι
1/2 κουπα ​​γάλα
2 και 1/2 κούπες αλεύρι
1 μπέικιν πάουντερ
3 κουταλιές της σούπας σκούρο κακάο

Για την κρέμα:
Κρέμα βανιλιας ανθος αραβοσίτου
400 ml φρέσκο ​​γάλα

για επικάλλειψη:
3 κουταλιές της σούπας κακάο
1 κουπα καρύδια

Εκτέλεση :

Το κουρκούτι για το παντεσπανι παρασκευάζεται ανακατεύοντας όλα τα υλικά με ένα μίξερ.
Το έτοιμο μείγμα αδειάζουμε σε ταψί, πάνω σε λαδόκολλα.
Χρησιμοποίησα το ταψι από το φουρνο.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15-20.
Αφού κρυώσει τελείως, κόβουμε κύκλους με ένα δαχτυλίδι ή ένα φλιτζάνι.
Η κρέμα παρασκευάζεται ρίχνοντας φρέσκο ​​γάλα σε ένα βαθύ μπολ, προσθέτοντας το περιεχόμενο της συσκευασίας της κρέμας.
Χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να πήξει.

Χωρίζουμε 3-4 κουταλιές της σούπας από την κρέμα, προσθέτουμε το κακάο, χτυπάμε να ανακατευτούν καλά.
Χρειαζόμαστε αυτή την κρέμα για διακόσμησ στα παστακια.
Προσθέστε τα υπολλείματα κομμένο παντεσπανι στην υπόλοιπη κρέμα, τρίβοντάς το καλά σε ψίχουλα.

Παίρνετε έναν κύκλο από παντεσπάνι, βάζετε την κρέμα, βάζετε από πάνω έναν δεύτερο κύκλο. Τα παστακια αλείφονται στα πλαϊνά με κρέμα. Τυλίξτε τα με αλεσμένα καρύδια. Ρίξτε την κρέμα σοκολάτας από πάνω.

smart

Καλή όρεξη!

ΠΗΓΗ: Gergana Tsvetanova

 

Προηγούμενο άρθροΤυρόπιτα χωρίς φύλλο: Η εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα σου λύσει τα χέρια!!!!
Επόμενο άρθροΣαγανάκι τυριού με τραγανό φύλλο