Φρέσκιες τηγανιτές πατάτες

Δείτε Επίσης: Τηγανιτά Καλαμαράκια με πατάτες σε σάλτσα γιαουρτιού | Η πιο ζουμερές Πατάτες Φούρνου

Διαδικασία

  1. Καθάρισα τις πατάτες (3 Τηγανιες κάθε φορά) και τις έκοψα έτοιμες για τηγάνι.
  2. Τις έβαλα σε μια λεκάνη με νερό και ξύδι για 5 λεπτά.
  3. Έβαλα σε μια κατσαρόλα νερό να βράζει και μόλις κοχλασε έριξα μέσα τις πατάτες και τις άφησα 4 λεπτά
  4. Τις άδειασα τέλος σε μια λεκάνη που είχα έτοιμη με παγωμένο νερό για να κρυώσουν
  5. Μόλις κρύωσαν τις στράγγισα και τις άπλωσα σε ταψί με λαδόκολλα να μην κολλάνε μεταξύ τους.
  6. Έβαλα  από πάνω λαδόκολλα και επόμενη στρώση και συνέχισα το ίδιο μέχρι να απλώσω όλες τις πατάτες
  7. Κάλυψα το ταψί με μεμβράνη και το έβαλα στην κατάψυξη για ένα 24ωρο
  8. Όταν πάγωσαν τις μάζεψα μέσα σε σακούλα και τις έχω στην κατάψυξη
  9. Τώρα όταν θέλω να τηγανίσω βγάζω όσες θέλω και τις ρίχνω σε καυτό λάδι
Δείτε Επίσης: Τηγανιτά Καλαμαράκια με πατάτες σε σάλτσα γιαουρτιού | Η πιο ζουμερές Πατάτες Φούρνου

Η Τεχνική είναι του Παναγιώτης-Χρύσα Σωτηριανάκος-Τσελεμπή

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΗ διάσημη Πάστα “Kinder Bueno” χωρίς ψήσιμο
Επόμενο άρθροΓαύρος στην Λαδόκολλα από τον Παππού