Τα κάστανα περιέχουν αρκετή ποσότητα πρωτεΐνης, της οποίας η βιολογική αξία είναι εφάμιλλη της πρωτεΐνης του αυγού και αφομοιώνεται εύκολα από τον οργανισμό. Σε αντίθεση με άλλους καρπούς, περιέχουν λιγότερο λίπος, ενώ ταυτόχρονα είναι πλούσια σε μέταλλα, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Βέβαια έχουν αρκετές θερμίδες (370 τα 100 γραμμάρια) γι’ αυτό καλό είναι να καταναλώνονται με μέτρο.

Το κακό που έχουν είναι ότι καθαρίζονται δύσκολα. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι. Η Ιταλίδα μπλόγκερ Benedatta μας δείχνει τρεις τρόπους για να το κάνουμε γρήγορα κι εύκολα!

Προηγούμενο άρθροΚοκκινιστό Μοσχαράκι με ρύζι…Κλασική κυριακάτικη συνταγή
Επόμενο άρθροΦτιάξτε μόνες σας φυσικό καθαριστικό προσώπου…Με δύο μόνο υλικά!