Υλικά

1 βιτάμ 250γρ
1 κουβερτούρα 200γρ
1 Νουνου κουνσέρβα 410ml
1 νερο μετρημένο στο Νουνου 410ml
6 κσ καστερ μπαουντερ
8 κσ ζάχαρη
2 πακέτα πτί μπερ
2 κονσέρβες έτοιμη καραμέλα
4 μπανάνες κομμένες σε ροδέλες στρόγγυλες
Σαντυγί
Φιλέ αμύγδαλο
Κερασάκι γλασσέ

Εκτέλεση

Πυρέξ 30χ 25 εκ
Βάζω σε μια κατσαρόλα το βούτυρο με τη κουβερτούρα σε χαμηλή φωτιά να λιώσει. Σε ενα μπολ ανακατεύω το γάλα με το νερό κι από αυτό παίρνω ένα φλιτζάνι για να διαλύσω μεσα το καστερ μπαουντερ. Το υπόλοιπο το ρίχνω στη σοκολάτα με τη ζάχαρη, μόλις αρχίζει να βράζει ρίχνω το καστερ μπαουντερ , θέλει ένα λεπτό για να πήξει η κρεμά. Ρίχνω τα μπισκότα σπασμένα στα τέσσερα κομμάτια να γίνει ένα μείγμα. Το βάζω σε τσερκι, να κρυώσει καλά, μετά τη μπανάνα, από πάνω καραμέλα, σαντιγί κι στολίζω με αμυγδαλή κι κερασάκι. Πολυ ελαφρύ κι γευστικό που δεν σε μπουκωνει!!!

Καλή Επιτυχία

Theodwra Kermeniwth Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές

Προηγούμενο άρθροΤυρομπουκίτσες με μέλι και σουσάμι
Επόμενο άρθροΡεβίθια με σπανάκι…είναι γλύκισμα