ΥΛΙΚΑ

500 γραμμαρια σιμιγδαλι χοντρο,

1 βανιλια,

1 κουπα γαλα,

1 κουπα σπορελαιο,

6 αυγα,

ξυσμα.ενος φυσικου λεμονιου,

μιση κουπα.ζαχαρη!

Εκτέλεση

Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν,να ασπρισουν!Προσθετουμε,γαλα,σπορελαιο, σιγδαλι,βανιλια,1 μπεικιν,και το ξυσμα!

Τοποθετουμε σε καλα βουτυρωμενα πηλινα το μιγμα

και τα ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα πανω κατω για 30 λεπτα αναλογα τον φουρνο!

ΣΙΡΟΠΙ

3 κουπες ζαχαρη,

3 κουπες νερο,

το χυμο μισο φρεσκου λεμονιου,

2 κουταλιες της σουπας αγελαδινο βουτυρο:

Βραζουμε 3 λεπτα και οταν το κατεβασουμε προσθετουμε το βουτυρο!Σιροπιαζουμε κρυα ρεβανι με χλιαρο σιροπι! Σερβιρουμε με παγωτο!!!!!

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΑφράτα Ψωμάκια για Burger!
Επόμενο άρθροΠιταράκια Χορτόπιτας