ΥΛΙΚΑ

50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
100 gouda τριμμένo
2 κεσεδάκια τυρί κρέμα με γιαούρτι
70 γρ. ροκφόρ (προαιρετικά)
1 φλ.τσ. φιστίκι Αιγίνης χοντροθρυμματισμένο για την επικάλυψη
Πιπέρι τετράχρωμο φρεσκοτριμμένο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ένα μπολ, αναμιγνύουμε όλα τα τυριά και το πιπέρι μέχρι να έχουμε ένα σχεδόν ομοιογενές μίγμα.
Καλύπτουμε με διαφανή μεμβάνη ένα μπολ και βάζουμε μέσα το μίγμα των τυριών.
Αφήνουμε στο ψυγείο για μια νύχτα.

Την επόμενη μέρα, 1-2 ώρες πριν σερβίρουμε την τούρτα την ξεφορμάρουμε σε μια πιατέλα.
Κυλούμε την τούρτα στα θρυμματισμένα φιστίκια έτσι ώστε αυτά να κολλήσουν γύρω γύρω.
Σερβίρουμε σε πιατέλα με κρακεράκια ή κριτσίνια και συνοδεύουμε με ένα ωραίο κρασί.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο Μπυράτο Κατσαρόλας
Επόμενο άρθροΚαρυδόπιτα με κρέμα! Υπέροχη γεύση