Τούρτα με 3 στρώματα

Συστατικά

1 λίτρο γάλα
4 πουτίγκες κρέμα βανίλιας Γιώτης
300 γρ ζάχαρη
1 1 μαργαρίνη (250 γρ.)
200 γρ αλεσμένα μπισκότα
200 γρ καρύδα
200 γρ αλεσμένα καρύδια

Παρασκευή

1. Βάζουμε 800 ml γάλα με 300 γρ ζάχαρη να βράσουν
Aνακατεύουμε 4 πουτίγκες στα άλλα 200 ml γάλα. Oταν βράσει το γάλα προσθέτουμε το μείγμα της πουτίγκας και βράζουμε λίγο ακόμα μέχρι να πήξει.
2. Χωρίζουμε το μείγμα που προκύπτει σε 3 ίσα μέρη, προσθέτουμε αλεσμένα μπισκότα στο πρώτο μέρος, καρύδα στο δεύτερο μέρος και αλεσμένα καρύδια στο τρίτο μέρος.

3. Αλείφουμε με λάδι την φόρμα του κέικ, βάζουμε πρώτα την κρέμα με τα μπισκότα, από πάνω την κρέμα με την καρύδα και τέλος την κρέμα με τα καρύδια.
4. Περιχύνουμε με μία γκανάς ή καλύπτουμε με άχνη

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΡολάκια Πίτσας
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο με Λαχανικά