Τα υλικά είναι για 3 ταρτιερες η για ενα μεγάλο ταψι κουζίνας .
Συστατικά για τη βάση της τούρτας
4 μήλα μεγάλα
4 αυγά
1 φλυτ.τσαγ. ηλιέλαιο
2 φλυτ.τσαγ. αλεύρι
1 φλυτ.τσαγ. ζάχαρη
1 φλυτ.τσαγ. ινδοκαρυδο
1 κσ κανελα
1 κσ μπ.παουντερ
1 κ.γ. αρωματική σκόνη βανίλια

Για το σιρόπι
1 μισό φλιτζάνι νερό
1 μισό φλιτζάνι ζάχαρη.

Για τη κρέμα
2 κιλά γάλα με 3 φακελάκια κρέμα γιωτης .

Για τη σαντιγί
2 φακελάκια γκαρνιε σαντιγί 400 γρ.γαλα΄.
1 κουβερτούρα για πασπάλισμα στο τέλος

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα μήλα και τα ρίχνουμε μέσα στο μπολ με όλα τα υλικά μαζί. Τα ανακατεύουμε με το χέρι και τα ρίχνουμε σε τρεις λαδωμένες ταρτιερες η σε μεγάλο ταψί κουζίνας και το βάζουμε στο φούρνο στους 150 με 200 βαθμους .
Φτιάχνουμε το σιροπι και το ριχνουμε πάνω από την βάση της μηλόπιτας αφού είναι κρύα  μαζι με μια χουφτα ινδοκαρυδο .
Φτιάχνουμε τα 3 φακελάκια κρέμα γιωτης με το γάλα οπως γράφουν τα φακελάκια και τη ρίχνουμε από πάνω .
Χτυπάμε στο μίξερ τα 2 σακουλάκια γκαρνιε με 400γρ. φρέσκο γάλα και όταν είναι έτοιμο τα ρίχνουμε στις 3 ταρτιερες μας η στο ένα μεγάλο ταψί κουζίνας .
Απο πάνω τρίβουμε κουβερτούρα και πασπαλίζουμε τις 2 ταρτιερες και στην 3 πασπαλίζουμε μόνο ινδοκαρυδο .

Βάζουμε τις τούρτες το ψυγείο για 1 ώρα και μετα σερβίρουμε .

Προηγούμενο άρθροΠάστα σε γλυκο ταψιου απο τη Σόφη Τσιωπου
Επόμενο άρθροΤυρί κρέμα κατσικίσιο μαριναρισμένο….πεντανοστιμο συνοδευτικό πιάτο