Τούρτα Παντεσπάνι με κρέμα

Υλικά

Παντεσπάνι

4 Αυγά
120 γρ. ζάχαρη
3 κουταλιές της σούπας μέλι
170 γρ. αλεύρι
3 κουταλιές της σούπας κακάο
16 γρ. bakin powder

Κρέμα

200 γρ. μαργαρίνη
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο καραμέλα (330γρ)
100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη

50 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη για στόλισμα

Εκτέλεση

Ρίχνουμε σ ένα μεγάλο μπολ τ αυγά χτυπάμε με το μίξερ 5 λεπτά. Συνεχίζοντας το χτύπημα
προσθέτουμε τη ζάχαρη και το μέλι.
Ρίχνουμε κοσκινισμένα στο μείγμα μας το αλεύρι, το κακάο και το μπέκιν.Χτυπάμε με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα.
Μοιράζουμε το μείγμα μας σε δύο ταψιά στα οποία έχουμε στρώσει βουτυρωμένο αντικολλητικό χαρτί.


Ψήνουμε για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° C.

Σ ένα άλλο μπολ βάζουμε την μαργαρίνη την οποία είχαμε αφήσει σε θερμοκρασία δωματίου ώστε να ναι μαλακή και την χτυπάμε με το μίξερ ν αφρατέψει.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και τη σοκολάτα και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Αφαιρούμε το αντικολλητικό χαρτί απ τα παντεσπάνια και βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο.
Κόβουμε γύρω γύρω τις άκρες ώστε να το ευθυγραμμίσουμε.


Στη συνέχεια τα κόβουμε στα 2 στη μέση ώστε να εχουμε 4 κομμάτια. Παίρνουμε το ένα κομμάτι το βάζουμε σε μία πιατέλα και απλώνουμε από πάνω λίγη από την κρέμα μας.
Συνεχίζουμε έτσι μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.


Τα κομμάτια που κόψαμε πριν από τις άκρες τα θρυμματίζουμε και καλύπτουμε το γλυκό μας.


Μπορούμε να στολίσουμε από πάνω με λιωμένη κουβερτούρα και να κάνουμε ο,τι σχέδιο θέλουμε.


Θα ξετρελαθείτε με την γεύση του και το πόσο αφράτο είναι!!!!!!!!!!!
Δοκιμάστε το!!!!!!

Subscribe for more delicious recipes here

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Προηγούμενο άρθροΑπίστευτο Τυρόψωμο με πάτατα
Επόμενο άρθροΟρεκτικό με φέτα & ντομάτες