Το γλυκό της Τελευταίας Στιγμής

Αυτό το γρήγορο και σίγουρα καλό επιδόρπιο θα σας βγαλει από τη δύσκολη στιγμή να έχετε ένα γλυκό στο τραπέζι πολλές φόρες  !!!

Τα συστατικά

100gr σαβαγιαρ
100γρ μπισκότο γεμιστό σοκολάτα (π.χ Παπαδοπουλου )
200ml κρέμα γάλακτος χωρίς ζάχαρη
2 κσ ζάχαρη
200 ml καπουτσίνο χωρίς ζάχαρη
Τριμμένη με σοκολάτα για διακόσμιση

Εκτέλεση

1. Σε ένα πιατο φτιαχνουμε 200 μλ καπουτσίνο καφέ. Βουτάμε μέσα τα σαβαγιαρ και στρώνουμε το πυρέξ μας
2. Σε ένα μπολ αδειάζουμε 200μλ κρέμα γάλακτος με 2 κσ ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια σαντιγί σφιχτεί
3. Τρίβουμε μέσα τα γεμιστά μπισκότα και ανακατεύουμε καλά με μία μαριζ.
4. Απλώνουμε απλώνουμε το μείγμα πάνω από τα σαβαγιαρ
5. Τρίβουμε την σοκολάτα και πασπαλίζουμε όλο το γλυκό από επάνω
6. Το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά (Μπορούμε και να μην το βάλουμε)

Κόβουμε και σερβίρουμε

Προηγούμενο άρθροΧοιρινό σε σάλτσα…με ιδιαίτερη συνταγή
Επόμενο άρθροΤο Γλυκάκι που γίνεται σε λίγα λεπτά