Κέικ

1 1/2 γ. καλαμποκέλαιο

2 κούπες ζάχαρη

3 αυγά

2 κουπες. αλεύρι

2 κγ. κανέλα

2 κγ. σόδα

2 κγ. βανίλια

1 κγ. άλας

2 κούπες τεμαχισμένα καρότα

1 κούπες. ψιλοκομμένα καρύδια

1/2 κούπα θρυμματισμένο ανανά

Ανακατέψτε το λάδι, ζάχαρη, αυγά, αλεύρι, κανέλα, σόδα, βανίλια, αλάτι, καρότα, καρύδια και ανανά σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατεύουμε έως ότου αναμειχθεί καλά. Ρίξτε το σε ένα βουτυρωμένο ταψί 20×30  και ψήστε σε 180 βαθμούς για 1 ώρα. Βάλτε από την κρέμα

Επικάλυψη κρέμας

85 γρ τυρί κρέμα

1 1/4 κούπας άχνη ζάχαρη

1/2 κούπα βούτυρο

1/8 κούπα θρυμματισμένο ανανά

1/4 κουπας ψιλοκομμένα καρύδια

Ανακατέψτε το τυρί κρέμας, τη ζάχαρη και το βούτυρο μέχρι να γίνει αφράτο. Προσθέστε ανανά και καρύδια. Ανακατέψτε καλά.

Προηγούμενο άρθροΝόστιμα Χοιρινά Μπριζολάκια με μέλι και μουστάρδα, που θα γλύφεις τα δάκτυλά σου
Επόμενο άρθροΠαραδοσιακά γεμιστά με ρύζι…το φαγητό του καλοκαιριού