Γλυκό ψυγείου σαν πάστες ….. 🍰🍰🍰

Υλικα

2 πακέτα μπισκότα τύπου πτι μπερ 
2 φακελάκια κρέμα πραλίνα και το ανάλογο γάλα 
2 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια και το ανάλογο γάλα

Και λίγο γάλα για να βουτάμε τα μπισκότα

Γκαναζ
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 
250 γραμμάρια κουβερτούρα 
1 κουταλιά της σούπας μέλι

Εκτέλεση 
Ετοιμάζουμε τις κρέμες όπως γράφει στο φακελάκι.
Βουτάμε μπισκότα στο γάλα και στρώνουμε στο τάπερ.

Στρώνουμε την κρέμα πραλίνα.Βουτάμε μπισκότα στο γάλα τα στρώνουμε,και στρώνουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια από πάνω.

Βάζουμε σε μπολ την κουβερτούρα σε κομμάτια και από πάνω την κρέμα γάλακτος,σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο 800  στον φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό.

Την βγάζουμε και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει και προσθέτουμε την κουταλιά μέλι.

Την στρώνουμε πάνω στο γλυκό μας.Δύο με τρεις ώρες στο ψυγείο και έτοιμο.

Διακοσμούμε όπως θέλουμε.Βγαίνει 16 κομμάτια κανονικό μέγεθος,η και περισσότερα αν τα κόψουμε μικρά,εγώ τα έχω αρκετά μεγάλα.

Ευχαριστούμε την

Μαρία Λαρου
Προηγούμενο άρθροΜοσχαράκι λεμονάτο με μανιτάρια
Επόμενο άρθροΣπιτικά γκοφρετίνια για μικρά και μεγάλα παιδιά