Συστατικά
1 κομμάτι φέτας 280 γρ
1 κουταλάκι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1-½ φλιτζάνια ελιές καλαμών χωρίς τον πύρινα
1 κουταλιά της σούπας μέλι
φρέσκο θυμάρι
1 κουταλάκι αποξηραμένη ρίγανη

Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο 180 βαθμούς.
Ραντίστε με ελαιόλαδο το κάτω μέρος ενός μικρού ταψιού.
Τοποθετήστε το κομάτι φέτας στο κέντρο του ταψιού.
Προσθέστε τις ελιές γύρω από τη φέτα.

 

Πασπαλίστε με την ρίγανη πάνω από το τυρί και τις ελιές και τοποθετήστε το φρέσκο θυμάρι στη φέτα.
Ραντίστε τα πάντα με μέλι και περισσότερο ελαιόλαδο.
Ψήστε για 25-30 λεπτά. Ανοίξτε το γκρίλ και ψήστε μέχρι να ροδίσει.
Ρίξτε από πάνω επιπλέον μέλι (προαιρετικά). Σερβίρετε αμέσως.

ΠΗΓΗ: hearthealthygreek.com

Προηγούμενο άρθροΕνά ξεχωριστό Κέικ με Λάδι και Λεμόνι
Επόμενο άρθροΤυρόπιτα με πράσα…είναι θεϊκή