Δείτε Επίσης: Φιλέτο Κοτόπουλο Γεμιστό…θα το λατρέψετε | Γαλοπούλα φιλέτο με πατάτες

Η γεύση τους σε τρελαίνει. Ακόμα και ένας φίλος που δεν ήταν λάτρης του κρέατος είπε, Ευχαριστώ και πήρε τη συνταγή!

Φιλέτο Κοτόπουλο με κρούστα μαρέγκας

***************************
Συνταγή:

Φιλέτο κοτόπουλου – 500g.
Αυγά -3 τεμ.
Αλάτι -1 / 2 κουταλάκι του γλυκού.
Γλυκιά πάπρικα -1 / 2 κουτ γλυκ
Μαύρο πιπέρι – για γεύση
κορν φλαουερ -2 κουτ γλυκ

Εκτέλεση

Στρώνουμε τα φιλέτα στο πάγκο μας τα σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και τα χτυπάμε να μαλακώσουν και να γίνουν πιο λεπτά. Τα ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί με 3 κρόκους αυγών, αλάτι, πάπρικα, κορν φλαουερ, πιπέρι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.

Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών να γίνουν μαρέγκα

Βάζουμε το τηγάνι στην φωτιά με 4-5 κουταλιές λάδι. Παίρνουμε με το πιρούνι ένα ένα τα κομμάτια του κοτόπουλου τα περνάμε μέσα από την μαρέγκα και τηγανίζουμε.

Το αποτέλεσμα απίστευτο….πολυ ζουμερά και τραγανά

Δείτε Επίσης: @Φιλέτο Κοτόπουλο Γεμιστό…θα το λατρέψετε | Γαλοπούλα φιλέτο με πατάτες

 

ΠΗΓΗ: Калнина Наталья

Προηγούμενο άρθροΚολοκυθοανθοί τηγανητοί
Επόμενο άρθροΖουμερά Μπιφτεκάκια…συνταγή της γιαγιάς από την τραπεζούντα