Χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα μουστάρδας

Υλικά

1 κιλό μπριζολάκια χοιρινά λεπτοκομμένα(λεπίδια)
1 μεγάλο κρεμμύδι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
500 ml ζεστό νερό
1 πρέζα αλάτι,πιπέρι
100 ml κρασί λευκό

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε τα μπριζολάκια.Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και τηγανίζουμε τα μπριζολάκια και απ τις 2 πλευρές μέχρι να ροδίσουν.Τα αφαιρούμε απ το τηγάνι.
Στη συνέχεια βάζουμε 4 κ.σ ελαιόλαδο στο τηγάνι χαμηλώνουμε την φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο για 3-4 λεπτά.Αλατίζουμε.
Ρίχνουμε τη μουστάρδα ανακατεύουμε και στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι.
Μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά.Σβήνουμε με το κρασί.Ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί.
Στη συνέχεια ρίχνουμε 300 ml νερό και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί.

Τοποθετούμε τις μπριζόλες στο τηγάνι ρίχνουμε 200 ml νερό σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 10 με 15 λεπτά.
Αν θέλουμε περισσότερη σάλτσα προσθέτουμε άλλα 100 ml σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε άλλα 10 λεπτά.
Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι.

Καλή σας όρεξη!!!!

Η συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΑθώος Πειρασμός: Μπαμπάς για Όλους…χωρις μαγιά και ρούμι
Επόμενο άρθροΤυροπιτάκια ζύμης