Κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί…
Πάντα επίκαιρο, για κάθε απογευματινό καφέ!

Υλικά:

νερό 1 κούπα
λάδι 1 κούπα
αλεύρι 1 κούπα
βανίλια
μαγειρική σόδα 1 κουτ.γλ
ζάχαρη 2 κ.σ.
Λουκούμια 1 κουτί
ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Παρασκευή:

Βράζω νερό σε μια κατσαρόλα, προσθέτω λάδι, ζάχαρη, βανίλια και μαγειρική σόδα.
Κατεβάζω την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Προσθέτουμε το αλεύρι σε μέρη, Ανακατεύουμε ζωηρά με ξύλινη κουτάλαμέχρι να αρχίσει να ξεχωρίζει η ζύμη από το μπολ.
Παίρνω μια λεία, μαλακή ζύμη.
Περιμένω δέκα λεπτά για τη ζύμη να ξεκουραστεί και παίρνω με ένα κουτάλι σούπας ως μέτρο.
Σχηματίζω μπάλες, έβαλα ένα κομμάτι λουκούμι.
Μπορείτε να προσθέσετε ένα καρύδι.
Τακτοποιώ τις μπάλες σε ένα δίσκο, σε χαρτί ψησίματος, σε απόσταση.
Τα έψησα για 25 λεπτά, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς.
Δεν πρέπει να παραψηθούν.
Όσο είναι ακόμα ζεστά τα κυλώ σε ζάχαρη άχνη.

Καλή Απόλαυση!

Η Συνταγή είναι από το mytasted.blogspot