Υλικά :                                                                                         -1 1/2 βαζακι γλυκο βυσσινο
-1 1/2 κουτι μπισκοτα digestive
– 600 γραμ. τυρι philadelphia
– 1 γαλα ζαχαρουχο
– 1 κ. ς. κορν φλαουερ
– 1 φλυτζ. τσαγιου χυμο λεμονιου
– 1/2 φλυτζ. τσαγιου αμυγδαλα φιλε
– 1/2 φλυτζ. τσαγιου βουτυρο( για την βαση )
                                                     

Εκτέλεση :

Διαλύουμε το κορν φλαουερ, ρίχνουμε στο μίξερ το ζαχαρούχο, το λεμόνι και το τυρί κρεμά και τα χτυπάμε καλά.
Τρίβουμε τα μπισκότα σε σκόνη και μαζί με τα αμύγδαλα ρίχνουμε το λιωμμενο βούτυρο και τα ανακατεύουμε ολα μαζι.
Απλώνουμε σε μεγάλο πυρεξ ‘η ταψί τη βάση με τα μπισκότα και τα αμύγδαλα και ρίχνουμε απο πάνω το μείγμα με την κρέμα.
Διακοσμούμε με σιρόπι βύσσινο και κομματάκια βύσσινου ‘η με οτι αλλο γλυκό θέλετε εσείς.

*** καλή απόλαυση ***

ΠΗΓΗ