Cheesecake κολοκύθας!
Από αυτή τη δόση της συνταγής βγαίνουν 6 μπολ.
Υλικά:
280 γρ τυρί κρέμα
60 γρ γλυκαντικό / βάζω 30 γρ στέβια και ερυθριτόλη /
3 μεγάλα αυγά
220 γρ πουρέ κολοκύθας
160 ml. κρέμα γάλακτος χωρίς ζάχαρη
5 ml. βανίλια
1 κουτ κανέλα
1/2 κουτ μοσχοκάρυδο
Παρασκευή:
Τα χτυπάμε όλα μονομιάς με μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα. Μοιράζουμε σε μπολ.
Προσοχή – η κρέμα σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ είναι προχτυπημένη σε κρέμα. Ρίξτε την υγρή από το κουτί.
Αφού βράσετε την κολοκύθα, την στραγγίζετε με πανί ή σουρωτήρι. Μην είναι νερουλή!
Στο ΦΟΥΡΝΟ!
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να είναι έτοιμο. Δεν μπορώ να πω την ακριβή ώρα.
Καλή Επιτυχία
Προσοχή: Τα γλυκαντικά μου είναι 1:1 σε σχέση με τη ζάχαρη. Αυτό σημαίνει ότι για παράδειγμα 40 g γλυκαντικού αντιστοιχούν σε 40 g ζάχαρης.