CheeseCake

Υλικά

2 πακέτα μπισκότα τσαγιού των 165 g
150 g λιωμένο βούτυρο
400γρ κρέμα γάλακτος
2 πακέτα τυρί κρέμα
και ζάχαρη άχνη για γεύση
1 βάζο με μαρμελάδα βατόμουρου, και ίσως άλλη αν θέλουμε

Εκτέλεση

Χτυπάω στο μπλεντερ τα μπισκότα και τα ανακατεύω με το λιωμένο βούτυρο. Απλώνουμε σε φόρμα με δακτύλιο που βγαινει, ισιώνουμε με ένα φλιτζάνι και βάζουμε στο ψυγείο.


Χτυπάμε σε μια λεία μορφή την κρέμα γάλακτος, με το τυρί κρέμα και ζάχαρη άχνη για γεύση.
Δεν προσθέτω πολλή ζάχαρη γιατί υπάρχουν άλλα γλυκά προϊόντα και θα είναι πολύ γλυκά.
Απλώνω την τελική κρέμα στην βάση μπισκότων και την ξαναβάζω στο ψυγείο.

Μετά από 2 ώρες σκεπάζω την κρέμα με ένα βάζο με μαρμελάδα βατόμουρου, και ίσως άλλη αν θέλουμε.

Και το ξαναέβαλα στο ψυγείο.

Φτιάχνω καφέ και χαλαρώνω

 

Προηγούμενο άρθροΚέικ με κρέμα βουτύρου σοκολάτας, με την οποία θα ξεπεράσεις και τους επαγγελματικούς ζαχαροπλάστες!
Επόμενο άρθροKοτόσουπα Mανιταριών