Τη χωρίζουμε σε δύο μπολ, όσο ακόμα είναι ζεστή. Στη μισή δόση προσθέτουμε τη σοκολάτα πραλίνα τριμμένη και ανακατεύουμε καλά. Στην άλλη μισή ανακατεύουμε τη λευκή σοκολάτα. Ανακατεύουμε τις κρέμες με σπάτουλα όσο είναι ζεστές για να λιώσουν οι σοκολάτες.
Σε μπολ θρυμματίζουμε σε χοντρά κομμάτια τα μπισκότα και προσθέτουμε τη γκοφρέτα. Τα ραντίζουμε με λικέρ και τα ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τα μισά μπισκότα στην κρέμα σοκολάτας και ανακατεύουμε να ντυθούν. Τα αδειάζουμε σε πυρέξ σε μία στρώση.
Ρίχνουμε τα υπόλοιπα μπισκότα στην κρέμα λευκής σοκολάτας και ανακατεύουμε να ντυθούν. Τα αδειάζουμε σε στρώση πάνω στη σοκολατένια κρέμα. Αφού κρυώσει καλά, πασπαλίζουμε με ψιλοτριμμένη γκοφρέτα και τρούφα. Παγώνουμε το γλυκό μέχρι να κρυώσει τελείως.