Ξεκινάμε το εύκολο γλυκό ψυγείου με πτι μπέρ και γκοφρέτα, φτιάχνοντας πρώτα την κρέμα. Κρατάμε 1/2 λίτρο γάλα χωριστά και διαλύουμε το κορν φλάουρ. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρόλα με τη ζάχαρη να ζεσταθεί. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρύο γάλα με το κορν φλάουρ στην κατσαρόλα με το ζεστό γάλα. Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να δέσει η κρέμα. Αφού πήξει, προσθέτουμε τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε να λιώσει.