Δροσερή κρέμα με τζέλλυ-ζελε

Μια δροσερή πανδαισία γεύσεων! Η κρέμα, απαλή και βελούδινη, αγκαλιάζει τα ζουμερά ροδάκινα από την κομπόστα, ενώ το ζελέ φράουλας προσθέτει μια γλυκιά και ξινή πινελιά. Η αρμονία των γεύσεων και υφών δημιουργεί ένα γλυκό που είναι ακαταμάχητο!

Εδώ είναι μερικά ακόμα στοιχεία που μπορείτε να συμπεριλάβετε στο σχόλιο σας:

  • Εμφάνιση: Το γλυκό είναι οπτικά ελκυστικό με τα ροζ και λευκά χρώματα να δημιουργούν μια παιχνιδιάρικη αντίθεση.
  • Γεύση: Η κρέμα είναι γεμάτη γεύση και η κομπόστα ροδάκινο δίνει μια φρουτώδη δροσιά. Το ζελέ φράουλας προσθέτει μια ευχάριστη ξινίλα που ισορροπεί τη γλυκύτητα.
  • Υφή: Η κρέμα είναι απαλή και βελούδινη, τα ροδάκινα μαλακά και ζουμερά, και το ζελέ δροσερό και ελαστικό.
  • Ποιότητα: Τα υλικά είναι φρέσκα και υψηλής ποιότητας, κάτι που φαίνεται στην πλούσια γεύση του γλυκού.
  • Περιστάσεις: Το γλυκό είναι ιδανικό για κάθε περίσταση, από ένα οικογενειακό τραπέζι μέχρι ένα επίσημο δείπνο.

Συμβουλές:

  • Μπορείτε να προσθέσετε φρέσκες φράουλες ή άλλα φρούτα για διακόσμηση.
  • Μπορείτε να αντικαταστήσετε την κομπόστα ροδάκινο με άλλη κομπόστα της αρεσκείας σας.
  • Μπορείτε να προσθέσετε ξηρούς καρπούς ή ψιλοκομμένη σοκολάτα για extra γεύση.

Κλείνοντας, το γλυκό με κρέμα, ζελέ φράουλας και κομπόστα ροδάκινο είναι μια εύκολη και νόστιμη επιλογή που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Υλικά

Μισό πακέτο σαβουάρ -100γρ.
1 κομπόστο ροδάκινο
2 φακελάκια τζέλλυ-ζελέ φράουλα
4.1/2 ποτ. νερό
2 κσ. σιμιγδάλι

Για την κρέμα
7 ποτ.γάλα
7 κσ. Custard powder-κάστες πάουντερ
7 κσ. ζάχαρη
1 βανίλια

Γαρνίρισμα
300 -350ml κρέμα γάλακτος 35% Την χτυπάμε να γίνει σαντιγί ή (1 Dream Topping το χτυπάμε με 1ποτ.γάλα)

Εκτέλεση

Κόβουμε τα σαβουάρ σε μικρά κομματάκια και το κομπόστο (αν θελούμε αφήνουμε ένα για γαρνίρισμα)
Έχουμε έτοιμο το τζελλυ-ζελέ που διαλύσαμε μέσα και το σιμιγδάλι το βάζουμε στο payrex
Στο ψυγείο να πήξει.
Κάνουμε την κρέμα την απλώνουμε πάνω από το τζελλυ-ζελέ βαζουμε μεμβράνη να μην κάνει πετσούλα και μετά την βάζουμε στο ψυγείο.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε μέτρια προς αργή ταχύτητα στο μίξερ.Όταν αρχίσει η σαντιγί να αποκτά σφιχτή υφή σταματάμε την λειτουργία του μίξερ.Προαιρετικά βάζουμε πάνω στην κρέμα κομπόστο ροδάκινο και γλυκό κουταλιού.

κρεμα με ζελε φραουλας

Καλή επιτυχία!!!

Η Συνταγή είναι της Despo Ermogenous

Προηγούμενο άρθροΑκαταμάχητη Ομελέτα Φούρνου: Ζουμερή, Πλούσια και γεμάτη Αρώματα
Επόμενο άρθροΛευκές και αφράτες Χιονούλες με μερέντα