Υλικά

150 γραμμάρια βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
μισό ποτήρι τσαγιού λάδι
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 μικρό μπολ αλεσμένα καρύδια
3 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι

Για την επικάλυψη
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
1 κουταλιά της σούπας κανέλα

Εκτέλεση

Σ ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο, το λάδι,την ζάχαρη άχνη,το μπέικιν και τα καρύδια.
Ανακατεύουμε πολύ καλά με μια μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Προσθέτουμε το αλεύρι σε 3 δόσεις και ζυμώνουμε μέχρι να απορροφηθεί όλο και να έχουμε μια μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
Παίρνουμε λίγη ποσότητα ζύμης κάθε φορά και πλάθουμε μπαλάκια.Τα τοποθετούμε στο ταψί.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνοστους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Σ ένα μπολάκι ανακατεύουμε την ζάχαρη άχνη με την κανέλα και μόλις βγάλουμε το ταψί παίρνουμε ένα ένα μπισκότο και το βουτάμε στο μείγμα άχνης κανέλας.
Είναι πολύ νόστιμα!!!!

Καλή σας επιτυχία!!!!

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔίχρωμη Κρέμα Βανίλιας και Ροδάκινου
Επόμενο άρθροΖύμη “σαν Πούπουλο” για κάθε είδους αρτοσκεύασμα