Υλικά
Ενα νόστιμο vegan γλυκό για να ξεκινήσετε όμορφα την μέρα σας
Συντελεστής δυσκολίας: μέτρια Χρόνος παρασκευής: 45 λεπτά
Συστατικά:
250 g αλεύρι σταριού ολικής
16 g νιφάδες πατάτας 
40 g αλεύρι κάνναβης FIOR DI LOTO
1 φακ. μαγιά ξερή 
240 ml ρόφημα ρυζιού ή καρύδας ECOMIL
40 ml ελαιόλαδο βιολογικό
80 g καρποί γκότζι 
λίγο αλάτι Μεσολογγίου (πρέζα)
Προετοιμασία:
Κοσκινίστε και τα δύο αλεύρια και προσθέστε τη ζάχαρη και μια πρέζα αλατιού. Ξεχωρίστε ξεχωριστά το ελαιόλαδο και το φυτικό γάλα. Ανακατέψτε αργά τα υγρά συστατικά σε στερεά. Μόλις λάβετε ένα ομοιογενές μίγμα, προσθέστε τα μαγιά και τα γκότζι.
Γεμίστε τα κύπελλα με το μείγμα έως ¾ του ύψους τους. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° C για 25/30 λεπτά. Αφήστε να κρυώσει και να σερβίρετε.