Γιορτινή μεσογειακή σαλάτα. 

📝Υλικά:

Φύλλα μαρουλιού
– Αγγούρι
– ντοματίνια
– πιπέρι
– Κόκκινο κρεμμύδι
– φέτα
– Ελιές
– Αλάτι, αλεσμένο μαύρο πιπέρι, μυρωδικά.

για ντεσσινκγ:
– Ελαιόλαδο
– Βαλσάμικο ή χυμό λεμονιού.
– Σάλτσα σόγιας.

📝Πώς να την φτιάξετε:

Χοντροκόβουμε όλα τα υλικά και τα τοποθετούμε σε στρώσεις σε ένα πιάτο:
μαρούλι, πιπεριές, αγγουράκια, ντοματίνια, κρεμμύδια, αλάτι και πιπέρι.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τη φέτα και τις ελιές, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά.

Περιχύνετε τη σαλάτα με ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε τη σάλτσα σόγιας με το χυμό λεμονιού και περιχύνουμε τη σαλάτα.

Προηγούμενο άρθροΣοκολατάκια μανταρινάτα
Επόμενο άρθροΚρέας με πατάτες στην κατσαρόλα