Αν δεν έχετε χρόνο και θέλετε να φτιάξετε μια νόστιμη και γρήγορη πίτσα, αυτή η ζύμη θα σας λύσει τα χέρια. Δεν χρειάζεται φούσκωμα ούτε μίξερ, την ετοιμάζετε σε λίγα λεπτά και φτιάχνετε την τέλεια πίτσα! Βάλτε τα υλικά της επιλογής σας και… έτοιμη!

Υλικά

για τη ζύμη
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ. αλάτι
20 ml ξύδι βαλσάμικο
40 ml ελαιόλαδο
280 ml νερό

Γεμιση
σάλτσα ντομάτας, μανιτάρια,
3-4 πιπεριες ψιλοκομενες
2 μετρια κρεμμυδια
2 κσ κετσαπ,
1 κγ ριγανη
1/2 γλυκου βασιλικο αποξεραμενα
60 ml ελαιόλαδο

Τέλος
150 γρ τυρί νηστίσιμο
20 ντοματινια κομμενα στην μεση

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύω το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
Προσθέτω το ξύδι, το ελαιόλαδο και το νερό και ανακατεύω με μια ξύλινη κουτάλα ή με τα χέρια μου, μέχρι να σχηματιστεί μια μαλακή ζύμη.
Ζυμώνω τη ζύμη για λίγα λεπτά, μέχρι να γίνει λεία και ελαστική.
Απλώνω τη ζύμη σε ένα ταψί 40×32, λαδωμένο ή στρωμένο με λαδόκολλα.

Ανακατέυω σ ένα μπολ όλα τα υλικα της γέμισης και στο τελος τα μανιταρια
Λαδωνω την την ζυμη και απλώνω τα υλικά στην πιτσα
Απο πάνω απλώνω τι τριμμενο τυρί και τα ντοματινια
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C αέρα για 30-35 λεπτά, ή μέχρι να ροδίσει η ζύμη και να λιώσει το τυρί.
Σερβίρω την πίτσα ζεστή.

Συμβουλές
Μπορώ να χρησιμοποιήσω και άλλα είδη ξυδιού, όπως μηλόξυδο ή λευκό ξύδι.
Αν δεν έχω ελαιόλαδο, μπορώ να χρησιμοποιήσω ηλιέλαιο ή άλλο φυτικό λάδι.

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!