Αυτά τα ψητά μανιτάρια πλευρώτους με λαδορίγανη είναι ένα πιάτο που συνδυάζει τέλεια την απλότητα με την απόλαυση. Η γήινη γεύση των μανιταριών αγκαλιάζεται από το αχνό άρωμα της ρίγανης και το ελαιόλαδο, δημιουργώντας μια εμπειρία γευστική που θα σας ενθουσιάσει.

“Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή!”

Υλικά

(για 2 άτομα)
1 πακέτο μανιτάρια πλευρώτους (των 500 γρ.)
1/4 φλ. τσαγιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι
ρίγανη (ξερή)

Εκτέλεση

Αραδιάζουμε τα μανιτάρια σε λαδόκολλα στρωμένη σε ταψί και
τα λαδώνουμε και από τις δύο πλευρές.

Ψήνουμε στο γκρίλ στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου και από τις δύο πλευρές.

Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο τα αλατίζουμε , ρίχνουμε τη ρίγανη και ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού. ( Το ράντισμα μπορεί να γίνει με πινέλο ζαχαροπλαστικής).

Σερβίρεται ως ορεκτικό!!!

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!! – Περισσότερα στο : thegastrin