Υλικά

500 γρ αλεύρι
200 ml. γάλα
2 τεμ. αυγά
2 κ.σ. γιαούρτι
2 κ.σ. λάδι
1 κουτ ζάχαρη
1 κουτ αλάτι
7 γρ ξηρή μαγιά
Βούτυρο
τυρί για πασπάλισμα

Εκτέλεση

Από τα αναφερόμενα υλικα ζυμώνουμε τη ζύμη. Το αφήνω για 15 λεπτά να χαλαρώσει.
Χωρίζουμε σε 4 ίσα μέρη, ανοίγουμε το καθένα, αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο και πασπαλίζουμε με τυρί.
Τα στοιβάζω το ένα πάνω στο άλλο και δεν βάζουμε τίποτα στο τελευταίο. Κόβουμε σε 4 λωρίδες, στρίβουμε και τοποθετούμε σε ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος. Αφήνουμε μέχρι να διπλασιαστούν σε όγκο.
Αλείφουμε με χτυπημένο κρόκο αυγού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να γίνουν.
Για μένα 35/40 λεπτά.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚουλούρια με σοκολάτα: είναι πεντανόστιμα δε προλαβαίνουν να βγουν
Επόμενο άρθροΜπριζόλες με πατάτες και λαχανικά στο φούρνο…Οι πατάτες λιώνουν στο στόμα, και το κρέας κυριολεκτικά διαλύεται.