Tούρτα μυρμηγκοφωλιά

Υλικά:

Για το κεικ
2 φλιτζάνια αλεύρι
2 κούπες ζάχαρη
1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ
3 αυγά
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 φλιτζάνι γάλα
1/2 πακέτο 100 γρ τρουφα σοκολάτα

Για το γλασσο:
5 κουταλιές ζάχαρη
5 κουταλιές σκόνη σοκολάτας
1 κουταλιά μαργαρίνη
3 κουταλιές γάλα
1/2 πακέτο 100 γρ τρουφα σοκολάτα

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και τη μαγιά και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα αυγά, το λάδι, το γάλα και ανακατεύουμε όλα μαζι.
Προσθέτουμε την τρουφα σοκολάτα και ανακατεύουμε.
Το βάζουμε στο φούρνο σε λαδωμένο φόρμα για περίπου 25 λεπτά σε μέτριο φούρνο (180°).

Για το γλασσο:
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη, τη σοκολάτα σε σκόνη, τη μαργαρίνη και το γάλα και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να πάρει βράση, περιμένουμε περίπου 3 λεπτά και σβήνουμε.
Περιχύνουμε το κέικ με το γλασσο και από πάνω πασπαλίζουμε με τρουφα.

Καλή Απόλαυση

Ακολουθήστε την Επίσημη Σελίδα για περισσότερες νόστιμες συνταγές όπως αυτή κάθε μέρα εδώ !

Προηγούμενο άρθροΓυναικείο Καπρίτσιο ❤️🥰
Επόμενο άρθροΣαλάμι με τυρί και αυγά!🧀🥚🧀🥚🧀 το λατρέψανε πανεύκολο