Τούρτα Κατσαρόλας

Ένα γλυκό που ξυπνάει παιδικές αναμνήσεις, με μια πινελιά μυστηρίου και ίντριγκας.

Η κρέμα σοκολάτας, πλούσια και ακαταμάχητη, κρύβει σκοτεινά μυστικά μέσα στις βελούδινες πτυχές της.

Μπισκότα με κρέμα ψιθυρίζουν ιστορίες από σαλόνια γεμάτα γέλια και ιστοριες.

Τούρτα κατσαρόλας: ένα γλυκό που δεν είναι απλά γλυκό.

Είναι μια εμπειρία, μια περιπέτεια, μια γλυκιά αμαρτία που σε αιχμαλωτίζει.

Θα τολμήσεις να δοκιμάσεις;

Υλικά:

ταψί,ή στο τάπερ διαστάσεις (25×35εκ.)

2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ

Κρέμα:
1 λίτρο γάλα
100 γραμ. κορν φλάουρ
200 γραμ. βούτυρο
200 γραμ.σοκολάτα γάλακτος!

Σαντιγύ:
1 μόρφατ μεταλλικό κουτί
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα.

Εκτέλεση

Βάζουμε στο ταψί,ή στο τάπερ τα μπισκότα πτι μπερ και τα σπάμε.
Κρέμα:
Βάζουμε στην κατσαρόλα 1 λίτρο γάλα να ζεσταθεί προσθέτουμε το κορν φλάουρ αφού προηγούμενως το έχουμε διαλύσει
σε λίγο από το ζεστό γάλα ανακατεύουμε μόλις πήξει λίγο το κατεβάζουμε και προσθέτουμε μέσα το βούτυρο και την
σοκολάτα γάλακτος!
Την ρίχνουμε πάνω στα μπισκότα ανακατεύουμε ισιώνουμε και αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Σαντιγύ:
Χτυπάμε το μόρφατ με το ζαχαρούχο γάλα.
Το τοποθετούμε πάνω στα κρύα μπισκότα!!!
Διακοσμούμε με σταγόνες σοκολάτας.

Η Συνταγή είναι της κας ελενη τσιουκανη

Προηγούμενο άρθροΑπαλή Σπιτική Πραλίνα Φουντουκιού: Φτιάξτε τη δική σας Nutella!
Επόμενο άρθροΚριτσίνια καλαμποκιού με σουσάμι: υγιεινό σνακ για όλες τις ώρες!