Τρουφάκια γάμου

Τρουφάκια εύκολα, απλά και οικονομικά. Η συνταγή είναι απλή και τα γλυκάκια πολύ ωραία γευστικά.. Κάθε ένα είναι μια λαχταριστή μπουκιά

Υλικά

600γραμ. μαστίχα υποβρύχιο
1 μικρό κουτάκι εβαπορέ αδιάλυτο
250 γραμ. αμύγδαλα ασπρισμένα και καβουρντισμένα( περασμένα στο μούλτι να γίνουν σκόνη)
600 γραμ. ινδοκάρυδο τριμμένο.
Ανθόνερο

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα βάζουμε το εβαπορέ με τη μαστίχα σε χαμηλή θερμοκρασία και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το αμύγδαλο και την μισή καρύδα. Ανακατεύουμε να γίνουν όλα μαζί μία μάζα και αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Κάνουμε μπαλάκια και τα περνάμε από την υπόλοιπη καρύδα που έχουμε κρατήσει. Όταν τα φτιάξουμε όλα τα συντηρούμε σε τάπερ στο ψυγείο. Αν είναι για κάποια εκδήλωση μπορούμε να τα κλείσουμε σε διάφανη κόλα σαν πουγκάκια και να τα δέσουμε με κορδελάκι.

Καλό βράδυ!!❣️❣️

Η Συνταγή είναι της Αννα Πολιτη

Προηγούμενο άρθροΜακαρονάδα με κάπαρη και ελιές
Επόμενο άρθροΜοσχαράκι λεμονάτο…υπέροχο φαγητό κατσαρόλας της Ελληνικής Κουζίνας!