Αγγουράκια με σκόρδο
Αγγουράκια με σκόρδο σε όλους αρέσει αυτή η απλή συνταγή! Το πιο ωραίο και δροσερό σνακ του καλοκαιριού
Υλικά
Αγγούρια – 1 κιλό
Άνηθος – 1 μάτσο
Σκόρδο – 1 κεφάλι
Ξίδι 9% – 5-6 κουταλιές της σούπας
Φυτικό λάδι
Αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα αγγούρια, τα κόβουμε κατά μήκος σε 4-6 κομμάτια.
Ψιλοκόψτε τον άνηθο, κόψτε το σκόρδο σε κύβους (μην το στύβετε από την πρέσα!).
Ανακατέψτε τα πάντα, αλάτι, προσθέστε ξύδι και λάδι.
Μετά από 30-40 λεπτά – έτοιμο!