Υλικα:

1 μεσαίο κολοκυθάκι
80 γρ τυρί κρέμα
100 ml κρέμα γάλακτος 33%
σκόρδο για γεύση
αλάτι για γεύση
μπλε τυρί – προαιρετικά και για γεύση

Εκτέλεση

1. Τρίβουμε τα κολοκυθάκια σαν μακαρόνια και τα βάζουμε σε βραστό νερό για ένα ή δύο λεπτά. Τα κολοκυθάκια αφαιρούνται και στιβονται σε ένα σουρωτήρι.
2. Σε ένα τηγάνι ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος, το τυρί και τα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει. Αυτό γίνεται γρήγορα.
3. Ρίχνουμε και ανακατεύουμε τα κολοκυθάκια.
Μπορείτε να φτιάξετε κολοκυθομακαρόνια χρησιμοποιώντας σπιραλιζέ ή ειδικό αποφλοιωτή λαχανικών.

Καλή Απόλαυση