Υλικα:
1 μεσαίο κολοκυθάκι
80 γρ τυρί κρέμα
100 ml υγρή, άγλυκη κρέμα μαγειρέματος
σκόρδο για γεύση
αλάτι για γεύση
μπλε τυρί – προαιρετικά και για γεύση
Εκτέλεση
1. Τρίβουμε τα κολοκυθάκια σαν μακαρόνια και τα βάζουμε σε βραστό νερό για ένα ή δύο λεπτά. Τα κολοκυθάκια αφαιρούνται και στιβονται σε ένα σουρωτήρι.
2. Σε ένα τηγάνι ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος, το τυρί και τα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει. Είναι γρήγορο.
3. Ρίχνουμε και ανακατεύουμε τα κολοκυθάκια.
Για να φτιάξω τα τα κολοκυθάκια σαν μακαρόνια χρησιμοποίησα ένα σπειροειδές μαγειρικό σκεύος, μπορείτε να τα κάνετε ψιλά κομμένα και με το χερι,
Καλή Απόλαυση