Κέικ σοκολάτας

Υλικά:

1 φλιτζάνι λάδι
1 φλιτζάνι βραστό νερό
1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ (σούπας)
2 φλιτζάνια ζάχαρη
2 φλιτζάνια αλεύρι (τσαγιού)
1 φλιτζάνι τσάι σοκολάτα σε σκόνη
4 αυγά

Γέμιση Νουτέλα
250 ml γάλα
300 γρ Nutella
2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
1 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο
3 κουταλιές κορν φλαουρ
1 και ½ φλιτζάνι τσάι σοκολάτα σε σκόνη
Τρουφα

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε καλά τη ζάχαρη, το αλεύρι, τη σοκολάτα και το λάδι σε ένα μπολ. Στη συνέχεια προσθέστε το ζεστό νερό, τα αυγά, τη μαγιά και ανακατέψτε καλά. Λαδώνουμε μια φόρμα με βούτυρο και αλεύρι, τοποθετούμε τη ζύμη και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 40 λεπτά, ή μέχρι να ψηθεί το κέικ.

Σε μία κατσαρόλα, συνδυάστε το κορν φλαουρ διαλυμένο στο γάλα, το ζαχαρουχο γάλα, το βούτυρο και τη σκόνη σοκολάτας. Το φέρνουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας ασταμάτητα μέχρι να διαλυθεί από τον πάτο της κατσαρόλας.
Όταν διαλυθεί σβήστε τη φωτιά και ανακατέψτε τη Nutella. Μεταφέρετε τη γέμιση σε ένα μπολ, καλύψτε την κρέμα με πλαστική μεμβράνη και περιμένετε να κρυώσει. Μόλις κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
Χρησιμοποιήστε τη γέμιση ή / και την επικάλυψη με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και το ακροφύσιο της επιλογής σας.

Κόβουμε οριζόντια το παντεσπάνι απλώνουμε την κρέμα  στην μέση και απο πάνω και πασπαλίζουμε με την τρούφα

Καλή Υγεία να έχετε