ΣΥΝΤΑΓΗ. ΥΛΙΚΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΥΠΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ:

6 αυγά,
μισή κούπα.ζάχαρη,
1 κούπα σπορέλαιο,
1 κούπα.γάλα.φρέσκο,
μισή κούπα καρύδα,
500 γραμμάρια σιμιγδάλι χοντρό,
1 βανίλια,
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν!
Ρίχνουμε.σιγά σιγά το σπορέλαιο, το γάλα,την καρύδα,το σιμιγδάλι,το μπέικιν,την βανίλια!
Τοποθετούμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί 30 νούμερο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο αντιστάσεις μεσαία σχάρα για 35 λεπτά φυσικά τον φούρνο του καθενός!
Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει!

 

ΣΙΡΌΠΙ:
Βράζουμε.4 κούπες νερό με 4 κούπες.ζάχαρη για 5 λεπτά στο τελευταίο λεπτό ρίχνουμε μισό λεμόνι το χυμό του!
Όταν.το κατεβάσουμε ρίχνουμε μέσα 1 κουταλιά.της σούπας βούτυρο αγελαδινό!
Το αφήνουμε.15 λεπτά.θερμοκρασία.δωματίου και σιροπιάζομαι με κουτάλα.σιγά σιγά!!!

Συνταγή φωτό εκτέλεση από Tzeni Tsanaktsidou‎ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο λεμονάτο με δενδρολίβανο…και υπέροχη σάλτσα
Επόμενο άρθροΧοιρινή τηγανιά ,σπέσιαλ λουκούμι !!!!