Κασσεροπιτα με ζαμπόν και ντομάτα

Υλικα:

1 πακετο φύλο σφολιάτας,
500γρ.κασερι τριμμένο,
350γρ εμενταλ τριμμένο,
1 ντοματα ψιλοκομμένη,
10 φετες ζαμπον κομμένο τετραγωνάκια,
2 αυγα,
300γρ.κρεμα γάλακτος,
αλάτι και πιπερι

Εκτελεση

Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα τυριά μας το κασέρι και το εμενταλ την ντομάτα το ζαμπον την κρεμα γάλακτος και το ενα αυγό χτυπημένο πρώτα αλάτι και πιπέρι. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά, βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας στο πυρέξ μας. Αφού το εχουμε λαδώσει και το πυρέξ μας και το φύλο μας καλά από πάνω βάζουμε την γέμιση το απλώνουμε καλά να πάει ομοιόμορφα παντου και κλείνουμε και με το άλλο φύλο σφολιάτας από πάνω χτυπάμε το ένα αυγό και το αλείφουμε πάνω στην πίτα μας το βάζουμε στο φούρνο για 35 λεπτάκια 180 βαθμούς και μετά το απολαμβάνετε όλοι η οικογένεια

ΠΗΓΗ: Xristina GewrgiopoulouΑπλές Συνταγές βήμα-βήμα

Προηγούμενο άρθροΓαλατόπιτα
Επόμενο άρθροΛεμονόπιτα Cheesecake ελαφρύ