Υλικά:

1 χεράκι αρνιού (περίπου 1,200 kg)
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
1 κρεμμύδι (σε χοντρές ροδέλες)
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια (ψιλοκομμένα)
1 κιλό φρέσκο σπανάκι (καλά πλυμένο)
Μισό ματσάκι άνηθο (ψιλοκομμένο)
2 αυγά
2 λεμόνια
Φέτα λαδοριγανάτη (για σερβίρισμα)

Εκτέλεση

Βάζω το κρέας στην κατσαρόλα με ελάχιστο ελαιόλολαδο και το σοτάρω με λίγους κόκκους πιπέρι να ροδίσει.
Σκεπάζω με νερό,χαμηλώνω τη φωτιά και σιγοβράζω μέχρι να μαλακώσει… μία με μιάμιση ώρα.
Σε μεγάλο τηγάνι τσιγαρίζω σε μπόλικο ελαιόλαδο το κρεμμύδι σε χοντρές ροδέλες και τα φρ.κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα.

Προσθέτω το σπανάκι , καλά πλυμένο και μισό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο.
Αλάτι,πιπέρι,μια κουτάλα ζωμό από το κρέας, ανακατεύω 2-3 λεπτά μέχρι να μαραθεί το σπανάκι κι αποσύρω από τη φωτιά. Το προσθέτω στην κατσαρόλα με το κρέας κι αφήνουμε να πάρει μια βράση,να δέσει το φαγητό.

για το Αυγολέμονο

Χτυπάω τ’ αυγά με τα λεμόνια τα χτυπάω με ζωμό από το φαγητό και το ρίχνω στην κατσαρόλα.
Σερβίρω με φέτα λαδοριγανάτη..😋😋

H Συνταγή είναι της κας Ελινα Σκλαβου