Αυτή η συνταγή είναι εύκολη στην παρασκευή και ιδανική για κάθε ευκαιρία, είτε πρόκειται για ένα γλυκό της καρδιάς είτε για μια γιορτή. 

Υλικά:

1 λίτρο γάλα (πρόβειο, κατσικίσιο ή αγελαδινό)
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
4 αυγά
2 βανίλιες (ή 1 κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας)
Λίγο ελαιόλαδο (για το ταψί)
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα να ζεστάνει ελαφρά στη συνέχεια βάζουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, τις βανίλιες ,
το ξύσμα,το λάδι και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά τελευταίο το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει
η κρέμα

Βάζουμε σε ένα καλα λαδωμένο ταψί πασπαλισμένο από κάτω με λίγο σιμιγδάλι βάζουμε την κρέμα την στρώνουμε
καλά ψήνουμε στους 180 βαθμούς αέρα ή αντιστάσεις για 30 με 40 λεπτά

καλή σας επιτυχία

Η Συνταγή είναι από την Η κουζινα της Ιωαννας