Συστατικά
2 αυγα
1 1/4 φλιτζάνια (300ml) γάλα
3/4 φλιτζάνι (100g) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
μια πρέζα αλάτι
βούτυρο, για το τηγάνισμα

Οδηγίες
Χτυπάμε μαζί τα αυγά, το γάλα και το αλάτι. Προσθέστε το αλεύρι και χτυπήστε ξανά με ένα μίξερ. Το μείγμα πρέπει να είναι λεπτό.
Βουτυρώστε ένα τηγάνι σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία (το μέγεθος της κρέπας εξαρτάται από το μέγεθος του τηγανιού σας. Εάν θέλετε μικρότερες, πάρτε ένα μικρότερο το τηγάνι και ούτω καθεξής). Σηκώστε το τηγάνι από τη φωτιά. Ρίχνουμε σε μια κουτάλα μείγματος με κλίση και περιστρέφοντας το τηγάνι για να απλώσουμε το μείγμα ομοιόμορφα. Επιστρέψτε το τηγάνι στη φωτιά.
Μαγειρέψτε έως ότου τα άκρα είναι τραγανά και το κέντρο της κρέπας να φαίνεται ξηρό. Προσεκτικά γυρίστε τη κρέμα και μαγειρέψτε περίπου 1 λεπτό στην άλλη πλευρά.
Τέλος μεταφέρετε σε ένα πιάτο. Συνεχίστε το μαγείρεμα του υπόλοιπου μείγματος, και  στοιβάξτε την μία πάνω στην άλλη.
Τώρα μπορείτε με την κατάλληλη γέμιση να την κάνετε γλυκιά ή αλμυρή

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΣαλάμι Σοκολάτας
Επόμενο άρθροΤηγανίτες Πατάτας…με γιαούρτι