Γεια σας φίλοι,  Ετοιμάζονται εύκολα, σας προτείνω να τα φτιάξετε, δεν θα το μετανιώσετε

Υλικά:

Χοιρινές μπριζόλες (κομμένες σε λεπτές φέτες)
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Ελαιόλαδο
Μαγιονέζα
Κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
Τριμμένο τυρί (π.χ. γραβιέρα, παρμεζάνα)

Εκτέλεση:

Αλάτιστε και πιπερώστε τις μπριζόλες και αλείψτε τις με λίγο ελαιόλαδο. Αφήστε τις στο ψυγείο για μερικές ώρες για να μαριναριστούν.
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160 βαθμούς. Τοποθετήστε τις μπριζόλες σε ένα ταψί. Αλείψτε κάθε μπριζόλα με μαγιονέζα και καλύψτε τις με ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Ψήσιμο: Ψήστε τις μπριζόλες στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια.
Πασπαλίστε τις μπριζόλες με τριμμένο τυρί και επιστρέψτε τις στο φούρνο για λίγα λεπτά ακόμη, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει.

Συμβουλές:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι ή κοτόπουλο.

Цветана Йончева-Иванова