Υλικά:
1 κιλό φρέσκες γαρίδες, καθαρισμένες (κρατήστε τα κεφάλια για έξτρα γεύση, αν θέλετε)
5 ντομάτες, τριμμένες
1 κ.σ. μουστάρδα (προαιρετικά, για πιο έντονη γεύση)
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι, στο τρίφτη
Λίγο μείγμα λαχανικών
Φέτα, τριμμένη, μαιντανός
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε τηγάνι βράζω την ντομάτα μέχρι να εξατμιστεί το νερό τους.
Σε άλλο τηγάνι σοτάρω τις γαρίδες με λίγο ελαιόλαδο και απο τις δύο μεριές μέχρι να αλλάξουν χρώμα.
στο τηγάνι με την ντομάτα ρίχνω την μουστάρδα, ελαιόλαδο, κρεμμύδι, πιπεριά, μίγμα λαχανικών και αλατοπίπερο.
αφού βράσει για λίγο προσθέτω τις γαρίδες σε 3′—4′ είναι έτοιμες.
Σβήστε τη φωτιά, προσθέστε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τη φέτα.
Σερβίρετε αμέσως με φρέσκο ψωμί για να απολαύσετε τη σάλτσα.
Η Συνταγή είναι της κας Φλωρα Χριστου