Πίτσας με γεμιστή κρούστα με πεπερόνι και τυρί 

Υλικά:

400 γρ αλεύρι βαρύ λευκό (ψωμιού),
200 ml παχύρρευστη κρέμα (κρέμα γάλακτος),
160 ml ζεστό γάλα (οποιοδήποτε),
1 γεμάτη κουταλια ξερή μαγιά,
1 κουταλιά της σούπας αλάτι,
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη,
2 χτυπημένα αυγά.

Για τα toppings κάντε όπως θέλετε, το δικό μου είχε:
φέτες σαλαμιού αέρος,
πιπεριές,
κόκκινο κρεμμύδι,
μανιτάρια σοταρισμένα,
μαύρες ελιές , μανιτάρια

Σάλτσα:
2 κουταλιές της σούπας πουρέ ντομάτας,
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο,
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι και ζάχαρη,
αποξηραμένη ρίγανη,
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες.

Τυρί:
75 γρ τυρί τσένταρ,
75 γρ τυρί μοτσαρέλα.
Αυτή η συνταγή είναι για ταψάκι 40 εκ

Εκτέλεση:

1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένη μαγιά στα 160 ml ζεστό γάλα και ζάχαρη.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 10 λεπτά να ενεργοποιηθεί. Όταν αφρίσει η επιφάνεια, είναι έτοιμη.
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα ζυμώνουμε για 10 λεπτά πασπαλίζοντας τη ζύμη με αλεύρι.
Το αφήνουμε να ξεκουραστεί σε ζεστό μέρος για 2 ώρες.

Αλείφω το ταψί για πίτσα 40 εκ με ελαιόλαδο και βάζω χαρτί ψησίματος στο ταψί και το αλείφω ξανά με πολύ λίγο ελαιόλαδο, μετά αναποδογυρίζω το μπολ της ζύμης  στο ταψί της πίτσας και με το χέρι το απλώνω ομοιόμορφα παντού και φάστε μέχρι τις άκρες του ταψιού και μετά βάζετε το τριμμένο τυρί γύρω-γύρω στη ζύμη στην άκρη όχι πανω στις άκρες και μετά διπλώστε την ζύμη γύρω γυρω πάνω από το τυρί και πιέστε το απαλά
γύρω-γύρω ( έβαλα και πεπερόνι επίσης ) βάλτε λοιπόν τη σάλτσα (2 κουταλιές της σούπας πουρέ ντομάτας, 1 κ.σ ελαιόλαδο, τριμμένο σκόρδο, πορτοκάλι, αλάτι και πιπέρι) και μετά προσθέστε τις γαρνιτούρες σας.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150 βαθμούς και βάζουμε την πίτσα και τη ψήνουμε για 35 λεπτά.

Καλή Απόλαυση