ΥΛΙΚΑ:
3 αυγα
125 γραμμαρια ζαχαρη
100 ml γαλα
100ml σπορελαιο
155 γραμμαρια αλευρι
φαριναπ
2 βανιλιες
4 κουταλιες της σουπας κακαο! 

Σιρόπι
2 ποτήρια νερό
2 ποτήρια ζάχαρη

Κρέμα
2 μόρφατ
1 κουτί μεταλικό ζαχαρούχο γάλα

Γλάσσο
230 γρ Κρέμα Γάλακτος
250 γρ Κουβερτούρα
1 κσ λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν ριχνουμε το γαλα,το σπορελαιο, τις βανιλιες,το αλευρι ,4 κουταλιες γεματες της σουπας κακαο και τα.χτυπαμε 2 λεπτα!

Τοποθετουμε το μιγμα μας στην λαδοκολα σε ταψι (30εκ) και το ψηνουμε στους 180 βαθμους σε προθερμασμενο φουρνο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 20 λεπτα και αλλα 10 λεπτα σβησμενο!

ΣΙΡΟΠΙ:

Βραζουμε το νερο με την ζαχαρη για 4 λεπτα (μετράμε αφου αρχιζει να βραζει). Βγαζουμε το γλυκο και το σιροπιαζουμε και τα δυο πρέπει να είναι καυτα!

ΚΡΕΜΑ:

Χτυπαμε τα μορφατ σε σαντιγυ και ριχνουμε το ζαχαρουχο γαλα και χτυπαμε 1 λεπτο! Αφου κρυωσει το γλυκο τοποθετουμε την κρεμα και το βαζουμε στο ψυγειο ολη νυχτα!

ΓΛΑΣΣΟ:

Ζεσταινουμε καλά την κρεμα γαλακτος πληρες και τοποθετουμε 250 γραμμαρια κουβερτουρα σε κομματακια σε ενα μπολ! Ριχνουμε την ζεστη κρεμα και ανακατευουμε! Τοποθετουμε στην φωτια ανακατευουμε 1 λεπτο! Τελος ριχνουμε 1 κουταλια της σουπας λαδι! Το αφηνουμε σε θερμοκρασια δωματιου να χλιαρυνει λιγο και το τοποθετουμε πανω στην κρεμα!!!!!!!

Καλή Επιτυχία

Ευχαριστούμε  ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΠολίτικο Θεσσαλονίκης με μαστίχα: Γεύση που μένει αξέχαστη
Επόμενο άρθροΒυθισμένα κουλουράκια στην σοκολάτα