Χρειαζόμαστε μόνο τρία υλικά.
200 γραμμάρια καθαρισμένα καρύδια
200 γραμμάρια χουρμάδες χωρίς κουκούτσι
100 γρ. μαύρη σοκολάτα
Εκτέλεση
Βάλτε τα καρύδια και τους χουρμάδες σε ένα μπλέντερ. Τα αλέθουμε μέχρι να γίνουν ένα κολλώδες ομοιογενές μείγμα.
Από την προκύπτουσα ζύμη φτιάχνετε τα γλυκάκια.
Ψιλοκόψτε τη σοκολάτα σε λεπτά κομμάτια και λιώστε τη στον φούρνο μικροκυμάτων για ένα λεπτό.
Βουτήξτε τα έτοιμα γλυκά στη λιωμένη σοκολάτα ή αλείψτε τα με βουρτσακι σιλικόνης και τοποθετήστε τα σε μεταλλική σχάρα.
Στη συνέχεια, αποθηκεύστε τα στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.
H Συνταγή είναι από το Στην κουζίνα του Yellow Rose