Γλυκό που λιώνει στο στόμα με γκοφρέτες ή μπισκότα!

Υλικά
3 πακέτα σαβαγιαρ (περίπου 60 )
1 πακέτο μπισκότα σοκολάτας γκοφρέτα τύπου σοκοφρετας. Αν δεν μπορούσαμε να τα βρούμε χρησιμοποιούσαμε μπισκότα τύπου digestive
3 φακελάκια βανίλια στιγμιαία πουτίγκα (άνθος αραβοσίτου)
3 φλιτζάνια γάλα
1 κουτί μόρφατ, Ξεπαγώστε το
Ψιλοκομμένα καρύδια ή τεμαχισμένα αμύγδαλα και τριμμένη σοκολάτα

Εκτέλεση

Αρχικά, ξεχωρίστε τα σαβαγιαρ και απλώστε από το ένα άκρο του Pyrex στο άλλο. Δεν χρειάζεται να βουτυρώστε επειδή δεν το ψήνετε αυτό το γλυκό


Κάνετε την πουτίγκα αναμειγνύοντας τα 3 φακελάκια βανίλιας με 3 ποτήρια γάλα
Πάρτε την μισή πουτίγκα και απλώστε το πάνω από τα σαβαγιάρ από άκρο σε άκρο


Προσθέστε τα μπισκότα στο επάνω μέρος.
Απλώστε το υπόλοιπο της πουτίγκας πάνω από τα μπισκότα

Προσθέστε την τελευταία σειρά από τα σαβαγιαρ πάνω από την πουτίγκα


Απλώστε την κρέμα σαντιγί (μορφατ) από πάνω και πασπαλίστε τα καρύδια και την τριμμένη σοκολάτα απο πάνω

Γλυκό που λιώνει στο στόμα με γκοφρέτες ή μπισκότα!

Το ετοίμασα σε 12 λέπτα μέχρι να το βάλω στο ψυγείο

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΛάχανο με χοιρινό λαιμό στη γάστρα της Λίνας
Επόμενο άρθροΜωσαϊκό Σοκολάτας με αλατισμένα καραμελωμένα καρύδια