Συστατικά:
2 φακ. ροδάκινο ζελέ, σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας
2 φακ ζελατίνη χωρίς γεύση (2 φακ= 14 γραμμάρια ή 1 1/2 κσ)
1 φλιτζάνι βραστό ζεστό νερό 1 κούπα κρύο νερό
1 κουτι Συμπυκνωμένο γάλα
425gr ροδάκινα, κομμένα σε χοντρές φέτες 1/2 ” ή σε συσκευασία 1 κουτί κομπόστα
Θα χρειαστείτε:
1 Πυρεξ 20 × 30 εκ
Πώς να κάνετε τις στρώσεις του ζελε:
1. Κάνετε το πρώτο φακελάκι ζελε ροδάκιο σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας (χρησιμοποίησα 2 φλιτζάνια παγωμένο νερό για να κρυώσει πιο γρήγορα), ρίξτε σε ένα πυρέξ και βάλτε το ψυγείο μέχρι να πηξει (1-2 ώρες).
3. Μόλις το στρώμα της κρέμας έχει σφίξει (αυτό γίνετε με περίπου 5 λεπτά μέσα στο ψυγείο), απλώστε πάνω τις φέτες ροδάκινων. Σημείωση: Εάν θέλετε τα ροδάκινα να μην επιπλέουν, τοποθετήσετε τα πάνω στο στρώμα της κρέμας πριν από την πλήρη πήξη του και τοποθετήστε ξανά στο ψυγείο για να πήξη πλήρως.
Σημ: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζελέ από ότι φρούτα θέλετε
Καλή Επιτυχία
credit to