Συστατικά:

2 φακ. ροδάκινο ζελέ, σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας
2 φακ ζελατίνη χωρίς γεύση (2 φακ= 14 γραμμάρια ή 1 1/2 κσ)
1 φλιτζάνι βραστό ζεστό νερό 1 κούπα κρύο νερό
1 κουτι Συμπυκνωμένο γάλα
425gr  ροδάκινα, κομμένα σε χοντρές φέτες 1/2 ” ή σε συσκευασία 1 κουτί κομπόστα 

Θα χρειαστείτε:

1 Πυρεξ 20 × 30 εκ

Πώς να κάνετε τις στρώσεις του ζελε:

1. Κάνετε το πρώτο φακελάκι ζελε ροδάκιο σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας (χρησιμοποίησα 2 φλιτζάνια παγωμένο νερό για να κρυώσει πιο γρήγορα), ρίξτε σε ένα πυρέξ και βάλτε το ψυγείο μέχρι να πηξει (1-2 ώρες).

Peaches-&-Cream-Jello-5

Peaches-&-Cream-Jello-6

3. Μόλις το στρώμα της κρέμας έχει σφίξει (αυτό γίνετε με περίπου 5 λεπτά μέσα στο ψυγείο), απλώστε πάνω τις φέτες ροδάκινων. Σημείωση: Εάν θέλετε τα ροδάκινα να μην επιπλέουν, τοποθετήσετε τα  πάνω στο στρώμα της κρέμας πριν από την πλήρη πήξη του και τοποθετήστε ξανά στο ψυγείο για να πήξη πλήρως.

Peaches-&-Cream-Jello-7

Peaches and Cream Layered Jello Recipe (with great video tutorial!) @natashaskitchen

Σημ: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζελέ από ότι φρούτα θέλετε

Καλή Επιτυχία

credit to Natasha's Kitchen

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο τηγανιά με ρύζι
Επόμενο άρθροΚέικ Αμυγδάλου