Τηγανητή μελιτζάνα

Υλικά:

Μελιτζάνα
Αλεύρι
Τριμμένη φρυγανιά
1 αυγό
2 κουταλιές της σούπας γάλα
Αλάτι

Εκτέλεση:

Κόβουμε τη μελιτζάνα σε φέτες και τη βάζουμε σε ένα μπολ με νερό και 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι για 5 λεπτά.
Συγκεντρώστε όλα τα υλικά. (η ποσότητα ποικίλλει ανάλογα με την ποσότητα της μελιτζάνας).
Βουτάμε τη μελιτζάνα στο αλεύρι. Στη συνέχεια στο αυγό χτυπημένο με γάλα και αλάτι.
Τυλίξτε σε τριμμένη φρυγανιά.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Receitas Rapidas

Προηγούμενο άρθροΜακαρονάκακι Κοφτό με πέστο και ανθότυρο
Επόμενο άρθροΚέικ μαύρης σοκολάτας με αχλάδια.. 😀