Η Συνταγή είναι από κ. AntzelaSpiros Athanasiou – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβαλα το σιτάρι να μουλιασει μια μέρα(μισό κιλο).
Ύστερα το εβρασα και σταδιακά πρόσθεσα νερό όταν το χρειαζόταν γιατί δε θέλω να το σουρώσω αλλά να χυλώσει …
Αφού έχει βράσει και έχει λίγο ζουμακι ακόμα Ρίχνω 2 κούπες τσαγιου ζαχαρη και τις σταφίδες.
Ανακατεύω συχνά,γιατί κολλάει, ώσπου να χυλώσει..
Όταν κρυώσει Ρίχνουμε τα καρυδιά!
*ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ
-με κανελογαρυφαλλο κύμινο και της σταφίδες μούλιασμα στο κονιάκ
-με καβουρδισμένο σουσάμι και κανέλα
Η Συνταγή είναι από κ. AntzelaSpiros Athanasiou – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”