Πουτίγκα με Κανταΐφι

Δεν έχω ιδέα πώς λέγεται το γλυκό, αλλά είναι πολύ εύκολο και νόστιμο

Υλικά

1 κουταλάκι του γλυκού θρυμματισμένο κανταιφι (110 γρ.)
30 γρ βούτυρο
65 γρ αλεύρι
65 γραμμάρια κορν φλαουρ
150 γρ ζάχαρη
1200ml φρέσκο ​​γάλα
Βανίλια
50 γραμμάρια τριμμενη καρύδας
50 γρ θρυμματισμένα καρύδια

Εκτέλεση

Τηγανίζουμε το κανταΐφι στο βούτυρο μέχρι να ροδίσει, αφήνουμε στην άκρη.

Βάζουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι, το κορν φλαουρ και και το γάλα σε μία κατσαρόλα, ανακατεύουμε καλά και βράζουμε συνεχώς μέχρι να πήξει,

προσθέτουμε το κανταΐφι, την καρύδα, τη βανίλια και τα καρύδια και ανακατεύουμε καλά,

τοποθετούμε σε μία φόρμα αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα, στη συνέχεια βγάζουμε και στολίζουμε

 

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΚέικ Παντεσπανι είναι ένα εξαιρετικά νοστιμο κέικ
Επόμενο άρθροΦασολάδα με μπαχαρικά και πορτοκάλι